Rulada cu somon

Ingrediente

a:1:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:37:"150 gr cascaval , 100 gr somon afumat";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Cascavalul taiat cubulete se  pune intr-un vas pe bain-marie, se amesteca  pana se topeste complet.

Pe un blat se  intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.

Asezam cascavalul pe folie si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.

Adaugam feliile de somon afumat, pe toata suprafata si rulam strans.

"rulada

Invelim  rulada in folie alimentara ,  folia de aluminiu si  o strangem  bine la capete.

Puneti rulada pe o tava si se pune la rece pentru minim 3 ore.

Se portioneaza in felii potrivite si se pune pe platou cu salata verde.

Pofta Buna!

[Total: 0   Average: 0/5]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

D─â un LIKE pe Facebook