Paine cu usturoi

Ingrediente

a:5:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:9:"1 bagheta";s:4:"note";s:0:"";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:22:"1/2 legatura patrunjel";s:4:"note";s:0:"";}i:2;a:2:{s:4:"name";s:10:"100 gr unt";s:4:"note";s:0:"";}i:3;a:2:{s:4:"name";s:15:"5 catei usturoi";s:4:"note";s:0:"";}i:4;a:2:{s:4:"name";s:18:"1/2 lingurita sare";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

  1. Bagheta se taie felii.
  2. Usturoiul se curata de coaja si se piseaza . Patrunjelul se taie marunt.
  3. Untul se topeste si se amesteca cu usturoiul pisat, sarea si patrunjelul maruntit.
  4. Fiecare felie de paine se ung cu aceasta compozitie si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Se introduc in cuptor si le lasam pana se rumenesc.

Pofta Buna!

[Total: 0   Average: 0/5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă un LIKE pe Facebook