Un sos delicios , rapid si savuros. Reteta ideala pentru cartofii prajiti sau abia scosi din coptor.

Ingrediente

a:6:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:12:"150 ml iaurt";s:4:"note";s:0:"";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:18:"4 catei de usturoi";s:4:"note";s:0:"";}i:2;a:2:{s:4:"name";s:21:"cateva fire de marar";s:4:"note";s:0:"";}i:3;a:2:{s:4:"name";s:4:"sare";s:4:"note";s:0:"";}i:4;a:2:{s:4:"name";s:5:"piper";s:4:"note";s:0:"";}i:5;a:2:{s:4:"name";s:10:"20 ml ulei";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, sare, piper , ulei si marar proaspat tocat, pana obtinem o compozitie omogena si foarte gustoasa ­čÖé
Se pune in sosiera pentru servire.
Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi copti sau la salata de cartofi.

Pofta Buna!



Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.