Piept de pui la tava pregatit la cuptor, un preparat gustos si fraged. Servit alaturi de o salata cu legume, pieptul de pui este extrem de bun.

Ingrediente 3 portii

600 gr piept de pui , sare si piper dupa gust, 3 fire cimbru proaspat, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 3  linguri pline – sos de rosii cu ardei.



Instructiuni

  • Pieptul de pui se taie felii in potrivite.
  • Separat, intr-un bol amestecam  cimbru taiat marunt , cateii de usturoi zdrobiti, sosul de rosii cu ardei , uleiul , sare si piper dupa gust.
  • Ungem carnea pe ambele  parti , o punem intr-un vas si acoperim cu folie alimentara.
  • Se pune la rece pentru 1 ora. Intr-o tava adaugam 2 linguri ulei + 100 ml apa si adaugam feliile de carne.
  • Acoperim tava cu un capac sau folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 min.
  • Se inlatura capacul sau folia si mai lasam friptura la cuptor inca 10-15 min , pana se rumeneste usor.

Se serveste calda alaturi de garnitura si salata.

Pofta Buna!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.