miercuri, 14 mai, 2025
More

    Peste cu sos de capere

    Peste delicios cu sos de capere si lamaie, un preparat  ideal pentru o cina in doi si alaturi de un pahar cu vin alb.

    Ingrediente

    4 bucati (1 file crap ), 150 gr unt , zema de la o lamaie, 1/2 legatura patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust , 4 lingurite capere, 50 ml ulei .

    Instructiuni

    Pestele  se condimenteaza cu sare si piper , se unge cu putin ulei si se pune pe gratarul incins (cca 3 min /parte).

    Separat , se pregateste  sosul – untul se topeste ( pe baie de abur)  si se amesteca cu sare si piper.

    Adaugam patrunjelul taiat marunt si  capere.

    Sosul se toarna  peste bucatile de peste.

    Se serveste cu o garnitura de Cartofi Natur .

    Pofta Buna!

    Votează acest articol
    [Total voturi: 3 Scor: 5]

    Recente