Oua umplute cu pasta de avocado



Un aperitiv usor, rapid si sanatos !

Ingrediente

a:2:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:10:"oua fierte";s:4:"note";s:8:"4 bucati";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:134:"Umplutura – 1 avocado, 2 galbenusuri, 2 lingurite ulei, 1/2 ceapa rosie mica, sare si piper dupa gust, 1/2 lingurita zeama de lamaie.";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Ouale fierte si curatite de coaja,  le taiem pe lungime si scoatem cu grija galbenusurile.

Avocado bine copt se taie in doua pe lungime.

Cu ajutorul unui cutit scoatem samburele si cu o lingurita scoatem miezul.

In vasul unui blender vertical adaugam bucatile de avocado, ceapa rosie taiata marunt, uleiul, galbenusurile, sare, piper si zeama de lamaie.

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta obtinuta se pune intr-un pos (cu varf stelat) si umplem jumatatile de albusuri.

Pofta Buna!

[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.