Latin dance instructor

Ceea ce ma defineste este arta, sub toate formele ei, chiar si cea intalnita la tot pasul, pe strada, intr-un graffiti ingenios sau in caminul cuiva care si-a decorat camera “altfel”. Teatrul si dansul latino sunt specialitatea mea. Teatru-prin facultatea pe care am absolvit-o (UNATC), dansul-prin anii si energia pe care le-am dedicate ringului.

Ma numesc Cristin Art, iar colaborarea mea cu Marya.ro vine din dorinta de a transmite cat mai multor oameni, indiferent de varsta, ocupatie sau prioritati in viata ca dansul poate ajuta pe oricine, oricand, oricat! Vreau sa demonstrez tuturor ca pasiunea pe care o descoperi in sala, apoi pe ring, iti poate deschide o latura a vietii despre care nu stiai ca exista. O lume in care muzica iti misca nu doar corpul, ci si sufletul. Bucuria de a avea acest nou in viata ta nu se limiteaza la a merge de doua ori pe saptamana la cursuri. Atentie, salsa iti va deschide orizonturi noi, se va infiltra in fiecare aspect al vietii tale!

Vei descoperi in dans mai mult decat dansul. Inseamna asumare, redescoperire, bucurie! Te astept la sala si pe marya.ro!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Latin dance instructor, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ