Jeansi potriviti pentru femeile minione

Cu siguranta ca majoritatea femeilor minione au primit numeroase sfaturi despre ce trebuie sau nu sa poarte. Jeansii se incadreaza si ei printre piesele vestimentare care reprezinta un mare NU pentru femeile mici de statura.

Sunt insa stiluri de jeansi care flateaza orice femeie de statura mica si care instant te vor face sa pari si sa te simti mai inalta. Asadar, urmatoarele tipuri de jeans nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, in special daca esti mica de statura.

In plus, aceste tipuri de jeans poti fi purtati oriunde: la job, la intalniri, la petreceri sau la picnic!

Jeansi evazati. Femeile minione pot parea cu siguranta mai inalte cu ajutorul jeansilor evazati, in stilul anilor ’70.

Cu ajutorul acestor jeansi, talia este bine pusa in evidenta, iar picioarele vor pare mai lungi, indiferent de inaltime. Asortati cu o pereche de pantofi cu toc, acesti jeansi reprezinta tinuta perfecta pentru orice femeie de statura mica.

Jeansi cu talie inalta. Acest tip de jeansi sunt ideali pentru femeile mici de inaltime deoarece lungesc vizual piciorul, ridica talia si se potrivesc oricarui stil.

Jeansi drepti, pana la glezne. Jeansii pana la glezne sunt de asemenea ideali pentru femeile mici de statura. Se pot purta atat la tinutele casual, cat la tinutele elegante, cu pantofi cu toc inalt. In plus, evidentierea gleznelor le ofera femeilor si un charm parizian!

 

[Total: 0   Average: 0/5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă un LIKE pe Facebook