Frigarui delicioase pe baza de muschiulet de porc marinat si legume proaspete. Le  servim cu salata de varza alba si un sos preferat, in cazul meu sos de mustar.  Frigarui la cuptor – ce poate fi mai bun?

Ingrediente Frigarui la cuptor – 5 bucati / Timp de preparare – 30 minute.

1 muschiulet de porc marinat ~ 500-600 gr,  5 cartofi de marime medie, 6 ciuperci proaspete, 10 rosii cherry, 50  ml ulei, 1/2 lingurita oregano, sare si piper dupa gust.



Preparare Frigarui la cuptor

Pregatim legumele – le spalam si le portionam dupa caz.

Amestecam intr-un bol uleiul cu oregano , sare si piper.

Peste acest amestec punem legumele si amestecam.

Muschiuletul de porc marinat se taie in bucati potrivite.

Frigarui la cuptor

Formam frigaruile, alternand bucatile de carne cu cele de legume – vezi foto.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit la 180 pentru 15 minute.

Frigaruile se intorc si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Frigarui la cuptor

Se scot din tava pe un platou si se servesc imediat. Pofta Buna!

Retete Culinare Marya.ro



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.