Exercitii de tonifiere

Vara a venit si vrem sa aratam perfect in costumul de baie, iar acest lucru nu il putem realize decat cu ajutorul unor exercitii zilnice bine puse la punct.

Daca faci miscare cel putin 30 de minute pe zi si mancanci sanatos, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme in legatura cu kilogramele in plus.

 

Sari coarda

Aceste miscari te vor ajuta in special pentru abdomenul inferior, in a se vedea definitia sexy a fundului, soldurilor si coapselor.

Dupa cateva saptamani, rezultatele nu vor inceta sa apara si veti fi mai subtire si mai tonifiata peste tot. Trebuie sa realizati doua seturi de cate 10 minute/zi.

 

Lucreaza-ti solduri

Realizeaza aceste exercitii pentru solduri, pentru o tonifiere perefecta. Tot ce trebuie sa faci este sa stai cu picioarele lipite, si sa exercuti un set de 10 genoflexiuni, dupa care faci pauza 5 minute si incepi din nou acest exercitiu.

Este un exercitiu foarte usor si util in acelasi timp si te va ajuta sa iti tonifici corpul intr-un timp foarte scurt.

 

Exercitii pentru biceps

Trebuie sa stati intr-o pozitie normal, dreapta sis a aveti in fiecare mana o greutate, in functie de cat de grea puteti sa o tineti in mana.

Mai apoi, procedeul este simplu. Trebuie sa realizati cu ajutorul greutatilor seturi de cate 10 procederuri a cate 3 exercitii.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Exercitii de tonifiere, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ