Cadoul de Craciun pentru copilul tau

Crăciunul este pentru cei mici un eveniment deosebit care aduce cu el emoții și surprize. Orice mamică vrea să facă acest eveniment special și să își surprindă copilul cu un cadou care să îi aducă aminte de perioada sărbătorilor de iarnă chiar și atunci când va crește mare. O jucărie îl va bucura instant, dar în scurt timp se va plictisi de ea sau va fi înlocuită de una nouă. Dacă vreți să oferiți copilului un cadou de care să își amintească multă vreme și pe care să îl prețuiască odată cu trecerea timpului, va trebui să faceți un efort de imaginație și să vă lăsați inspirată de ideile pe care le voi împărtăși în continuare.

rama foto Un cadou personalizat cu numele copilului poate avea un efect deosebit și îl va face cu siguranță să se simtă special. Un ciorap decorativ cu numele lui, în care Moș Crăciun să îi lase cadouri în fiecare an, un ornament personalizat pe care să îl pună în brad și în anii următori sau o mascotă care să îi poarte pe hăinuțe inițialele poate fi soluția potrivită. De asemenea puteți opta pentru lucruri de care copilul are nevoie, cum ar fi o pătură sau o pernuță cu imprimeuri originale, cum ar fi personajele din desenele animate preferate dar și iniţialele sau numele lui. Ramele foto sau albumele personalizate sunt şi ele binevenite, mai ales că pozele sunt numeroase, și copiilor le place să le arate și altora (bunici, unchi și mătuși sau prieteni de familie).

Dacă ești pasionată de tricotat, poți crea ceva util și interesant pentru copilul tău, care pe lângă faptul că este personalizat, este și unic. Un pulover sau o căciuliță, în culorile favorite sau cu inițialele copilului, pot fi purtate în zilele friguroase de iarnă. Dacă ai mai mult talent, poți încerca să tricotezi o jucărie sau obiecte decorative pentru camera copilului. Modele și ghiduri, fire de tricotat naturale sau sintetice poți găsi ușor pe internet, iar dacă ai întrebări sau nedumeriri poți să te alături unei comunități de pasionați de tricotat.

jucarii tricotate

Iți place să pictezi? O pictură cu jucăriile sau personajele preferate ale copilului va fi un obiect excelent de decor în camera lui. Dacă ești talentată poți încerca un portret al copilului sau de ce nu, o scenă în care este alături de personaje din desene animate.

Pentru cei care locuiesc la casă, un cadou excelent de Crăciun poate fi și un animal de companie pentru copil. O pisicuță sau un cățeluș ar fi primele alegeri care imi vin în minte, însă poate fi și o broască țestoasă, un acvariu cu pești, un iepuraș sau un peruș. Copiii adoră să se joace cu animăluțele și cu siguranță nu vor da uitării niciodată primul lor prieten necuvântător.

În speranţa că v-am oferit puţină inspiraţie în alegerea unui cadou, vă încurajăm să ne scrieţi ce le veţi pune anul acesta sub brad micuţilor voştri îngeraşi.

[Total: 0   Average: 0/5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă un LIKE pe Facebook