Aperitiv Dobos



Ingrediente

a:1:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:70:"10 felii cascaval , 10 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare.";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Sunca si cascavalul se cumpara direct feliate -subtire.
Untul la temperatura camerei se amesteca cu sare si piper , dupa gust.
Pe un blat cu folie alimentara, se aseaza prima felie de cascaval, se unge cu un strat subtire de unt si asezam peste ea o felie de sunca presata. Procedam la fel cu restul feliilor de cascaval si sunca, ultima foaie este de cascaval.
Se preseaza usor apoi se inveleste in folie si se introduce la rece, cca 2 ore.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit se indeparteaza marginile neuniforme apoi se portioneaza. Deasupra fiecarui cub se infige o scobitoare.

Se serveste la mese festive.

Pofta Buna!

[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.