Zodiile care se completeaza

Ai intalnit un personaj a carei zodie solara este in opozitie pe cercul zodiacal cu a ta. Dar cum se face ca ai impresia ca intalnirea voastra nu este intamplatoare?

Cu siguranta nu este doar o impresie! Destinul ti-a pregatit o lectie care iti va fi predata tocmai de aceasta persoana cu care, aparent, nu ai nimic in comun! Dar sa vedem ce presupune aceasta “intalnire de curs”!
Berbec – Balanta: Vesnicul copil Berbec are nevoie de amabila Balanta pentru a invata arta diplomatiei. Mai mult, Balanta este datoare sa invete de la Berbec spontaneitatea si curajul in luarea deciziilor.
Taur – Scorpion: Calculatul Taur va invata de la Scorpion cum sa sondeze mai adanc in sufletul cuiva, iar Scorpionul este invitat sa se deprinda cu arta pragmatismului pe care o stapaneste atat de bine Taurul.
Gemeni – Sagetator: Pentru a invata concentrarea, nativul Gemeni trebuie sa cunoasca un Sagetator. Iar cand Sagetatorul vaneaza cu prea mult nesat, trebuie sa intalneasca un Gemeni de dragul diversitatii.
Rac – Capricorn: Credeai ca nu exista cineva care sa-l scoata dintre oale pe casnicul Rac? Uite ca exista! Capricornul il invata pe Rac sa se valorifice profesional, iar Racul ii va preda caldura si afectiunea.
Leu – Varsator: Este timpul ca Leul sa invete sa-i pese si de coama altuia! Iar un pedagog mai bun decat Varsatorul nici ca se putea! La randul lui, Varsatorul ar putea incerca sa mai faca ceva doar pentru el cateodata.
Fecioara – Pesti: Doar un nativ Pesti ar putea sa o scoata pe critica Fecioara din nenumaratele liste ale ei, dar sa o si invete toleranta si acceptarea! Iar Pestii sunt sfatuiti sa invete sa fie mai critici si “adunati”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Zodiile care se completeaza, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ