Venus Retrograda in Gemeni sau Problemele de comunicare in cuplu

Venus, planeta socializarii, dar si a pasiunilor a intrat in perioada de retrogradare in data de 15 mai si va continua sa se deplaseze in sens invers pana in 27 iunie.


Daca pana acum, mersul ei direct prin semnul Gemenilor indica pasiune si dorinta sporite pentru informatie, comunicare, relationare, perioada sa retrograda indeamna spre introspectie, analiza a sentimentelor ostile, dar si a zvonurilor care pot aparea perioada aceasta fara actiuni pripite si batalii ale orgoliilor.
Se recomanda tuturor nativilor sa evite discutiile in contradictoriu din cuplu, dar si reprosurile legate de lipsa de comunicare care a existat, la un moment dat, in relatie.
Aceasta perioada nu este dintre cele mai fecunde pentru scriitori, jurnalisti, ziaristi, care pot experimenta lapsusuri si lipsa inspiratiei, dar si greseli care sunt pur si simplu trecute cu vederea la corectare. Muza ii poate vizita insa pe psihologi, psihoterapeuti care pot produce articole meditative care pot, intr-adevar, sa vorbeasca publicului larg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ