Tunsori in trend pentru parul lung

Ce este clar in ceea ce priveste tendintele primavara-vara 2011 in materie de tunsori, este ca bretonul se poarta indiferent de lungimea parului.

Informatia nu este, totusi, de ajuns, mai ales atunci cand vine vorba de parul lung, atat de greu de intretinut, dar care ofera atatea posibilitati de aranjare. Pentru a fi sigura ca vei adopta un stil de vedeta, intereseaza-te constant de tunsorile adoptate de actritele de la Hollywood. Vei vedea ca majoritatea au optat pentru breton ca element central al coafurii lor.


Ce este clar in ceea ce priveste tendintele primavara-vara 2011 in materie de tunsori, este ca bretonul se poarta indiferent de lungimea parului. Informatia nu este, totusi, de ajuns, mai ales atunci cand vine vorba de parul lung, atat de greu de intretinut, dar care ofera atatea posibilitati de aranjare. Pentru a fi sigura ca vei adopta un stil de vedeta, intereseaza-te constant de tunsorile adoptate de actritele de la Hollywood. Vei vedea ca majoritatea au optat pentru breton ca element central al coafurii lor.

Daca ai parul lung ai cel mai bun motiv pentru a te considera o femeie norocoasa. In acelasi timp, acest tip de noroc se intretine. Prin urmare, inainte de a te hotari asupra unei tunsori, asigura-te ca parul tau este pregatit sa faca senzatie. Un sampon adecvat tipului de par nu este de ajuns. Sanatatea si stralucirea se obtin numai daca ii oferi parului hidratarea de care are nevoie. Foloseste intotdeauna balsam, apeleaza la un ser volumizator in loc sa il agresezi prin tapare si aplicarea de spuma si fixativ, iar parul tau va fi cel mai fericit. O data ce el este pregatit pentru o schimbare, abordeaza-ti hair-stilistul si roaga-l sa iti sugereze cea mai avantajoasa tunsoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ