Torturi de nunta colorate si vesele

Cel mai asteptat moment al nuntii este cu siguranta cel al tortului. Si cum poti sa impresionezi sis a fi altfel? Sa nu ai clasicul tort de nunta alb, in trei etaje? Ei bine, poti sa alegi un tort vessel si colorat, care sa trezeasca zambetul  pe buze al invitatiilor tai si sa ii impresioneze in acelasi timp.

Chiar daca nu mai suntem copii, asta nu inseamna ca din cand in cand nu ne mai putem bucura si nu ne mai putem aduce aminte de sentimental pe care il aveam cand vedeam un desert colorat. De ce sa nu fie chiar nunta ta acel moment?

 

Tort cu inseratii

De ce sa nu transmiti cateva dintre sentimentele tale chiar pe tortul tau de nunta? Cuvinte precum “dragoste”, “dorinta”, “pasiune”, “iubire” pot face din tortul tau de nunta o adevarata declaratie de dragoste, pe care o vei tine minte atat tu, cat si iubitul tau, dar pe care si ceilalti invitati o vor aprecia.

 

Tort floral

Cand invitatii tai vor vedea un astfel de tort, vor crede ca nunta ta a fost construita in jurul unei gradini cu trandafiri de diferite culori sip e care, desigur, abia asteapta sa le deguste. Un astfel de tort este vessel, dar romantic in acelasi timp, trandafirii simbolizand pasiune si dragoste, lucru ce va fi de neuitat pentru voi, dar si pentru invitatii vostrii.

Tort acadea

Daca ne gandim la cat de mult adoram in copilarie torturile si prajiturile in nuante pastel, care semanau cu acadelele, imediat ne vine pofta sa degustam din nou una. Aceeasi senzatie o vor avea si invitatii tai cand vor vedea un astfel de tort la nunta ta. Va fi un moment de neuitat, vessel si personalizat.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto: www.weddingandweddingflowers.co.uk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Torturi de nunta colorate si vesele , 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ