Top 3 cele mai competitive zodii

Unii ar spune ca doar zodiile de foc sunt competitive. Nimic mai fals! In fiecare “ograda” se gasesc nativi care sa se bucure de o intrecere ca de o gura de aer proaspat. Asa ca daca aveai impresia ca doar Leii se dau peste cap sa demonstreze ca sunt cei mai tari din parcare, n-ar strica sa vedem care zodii nu se lasa mai prejos la acest nivel.

3.  Scorpion: Nu este un nativ competitiv in adevaratul sens al cuvantului, dar nici nu poate fi catalogat drept un oportunist. Insa cu siguranta stie sa profite de situatiile in care doi “se cearta” si are grija sa fie al treilea si castigator. Totusi, este o forta a naturii dezlantuite atunci cand isi pune ceva in minte. Va uza de cele mai intortocheate manipulari psihologice pentru a obtine ceea ce isi doreste si va calca pe cadavre (la propriu) sa ajunga acolo unde-si doreste. Iar persoana care a inventat replica “Razbunarea este dulce”, cu siguranta a fost un nativ Scorpion get-beget. Mai ales ca platitul politelor este ca si vinul; cu cat este asteptat mai mult, cu cata este mai savuros.

2. Capricorn: In general, nu se implica in jocuri copilaresti de genul acesta, dar cand este vorba de munca lui, competitia este mai mult decat binevenita. Pentru ca este extrem de responsabil si perfectionist cu munca sa, va avea grija sa se remarce printre ceilalti colegi de munca. Nu sare etape importante in ierarhia sociala sau profesionala, pentru ca este constient ca o ascensiune lenta, dar sigura reprezinta succesul in afaceri. Desi, probabil, unii fosti colegi de facultate au ajuns deja in consiliul director al unei firme, el stie ca in timp va ajunge manager-ul unei multinationale. Iar pentru un tel de aceasta anvergura este dispus sa puna in joc ani de zile de implicare si vizualizare a “trofeului”.

1. Berbec: Orice sansa de a se intrece este primita cu bratele deschise. Chiar daca se afla la bordul unui Opel Astra 1.6, nu se da in laturi sa se ia la intrecere cu un Corvette. Iar daca soferul “superautomobilului” nu intra in competitie, ei bine, asta e o alta poveste. Oricum se va infoia in pene mai mult ca un curcan inainte de Ziua Recunostintei daca va reusi sa-l depaseasca cu o miime de secunda 🙂 Mai ales ca, in primul rand, nativul Berbec se afla intr-o competitie continua cu viata. Iar cand nu se gasesc adversari, si-i creeaza singur. Din cand in cand mai si pierde. Norocul sau este ca stie sa se ridice repede in picioare, sa se scuture de praf si sa-si gaseasca un motiv nou pentru a se lua la tranta.

Foto: imagerymajestic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Top 3 cele mai competitive zodii, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ