Top 3 cele mai amuzante zodii

Daca Leii sunt cei care fac senzatie si sunt in centrul atentiei la majoritatea petrecerilor, iar Pestii isi baga toti amicii sub masa pana cand se sparge cheful, ar fi interesant sa vedem care dintre nativi starnesc cele mai furtunoase hohote de ras, raspandind buna dispozitie si debordand de un optimism molipsitor.
3. Varsator: Spumosi si eterici in acelasi timp, Varsatorii sunt populari nu numai pentru ca vorbesc pe limba tuturora, ci si pentru ca nimeni nu poate ramane bosumflat si mohorat in prezenta lor. Fie ca spun o gluma tocilara pe care o inteleg doar IT-istii grupului sau ca ii dau pe spate pe toti cu cel mai nou si “colorat” banc auzit in utlima vreme, au grija sa se inconjoare de oameni veseli si cu zambetul pe buze. Daca nu te-a binecuvantat destinul cu un amic Varsator, iti recomand sa-l urmaresti pe Seth Green in pelicula “Rat Race” pentru a-ti face idee cam cat de revigorant este sa privesti un asemenea nativ “in actiune”!
2. Sagetator: Daca odata ocupau posturile de saltimbaci sau bufoni, acum au ramas doar pe pozitia de cei mai veseli si mai bine dispusi colegi de serviciu, amici sau musafiri! Chiar daca par seriosi nevoie mare cand iti explica cine stie ce filosofie orientala, au grija sa dreaga atmosfera si sa dea oleaca cu mucii-n fasole, numai asa, de dragul faptului ca nimic nu-i batut in cuie in lumea asta si timpul e prea scurt ca sa ne facem probleme despre viitor, karma si alte prostii de genu’ asta. Chiar daca probabil te-ai familiarizat cu Brendan Fraser din prisma peliculei “The Mummy”, ar fi o idee buna sa urmaresti comedia “Bedazzled” si sa te relaxezi urmarind pataniile personajului sau, Elliot Richards.
1. Gemeni: Unii ar putea spune ca acesti nativi sunt asemeni figurinelor cu cheita care, atunci cand faci greseala sa le activezi mecanismul, sar si tropaie dintr-o parte-ntr-alta ca argintul viu! Daca ti-ai propus sa lucrezi acasa si prin preajma ta se afla un nativ al acestui semn, pregateste-te sa fii distras de curiozitatea copilareasca cu care iti cauta in sertare sau de faptul ca face teatru cu degetele pe documentele tale de birou. Este un tonomat doldora de bancuri, glume si stiri amuzante pe care nu ezita sa le impartaseasca cu oricine care ii da atentie. Inconfundabil este Jack Sparrow, intruchipat de Johnny Depp, nativ Gemeni, eroul excentric si spumos al peliculelor “Pirates of the Carribean!”

Articol scris de Anca -Simina Martin- Astrolog

Foto: Salvatore Vuono

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (8 votes cast)
Top 3 cele mai amuzante zodii, 4.7 out of 5 based on 8 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ