Fiecare dintre noi, damele, viseaza la un Fat-Frumos pe cal (sau Mercedes) alb, gata sa ne rapeasca din turnul de fildes construit de Tatal-Imparat si sa ne duca intr-un taram unde curg lapte si miere si unde nu vom avea parte decat de nopti spectaculoase de senzualitate si iubire.

Insa care dintre barbatii zodiacului este capabil sa ne ofere romantismul si senzualitatea la care visam cu atata ardoare?
3. Rac: Rezervat si capricios la inceput, cu timpul devine unul dintre cei mai inflacarati si mai pasionali amanti ai zodiacului. Este atent cu nevoile partenerei sale, stapanind cu desavarsire arta transpunerii in pielea acesteia si indeplinindu-i astfel cele mai ascunse dorinte. Fiind un bun ascultator, are grija sa retina lucrurile care ii plac si uzeaza de aceasta informatie exact atunci cand este nevoie. Se spune, de asemenea, ca pielea sa este printre cele mai catifelate, iar senzatiile percepute prin atingerea acesteia sunt din cele mai sublime. Caracterul sau se incadreaza pe deplin in rolul lui Romeo din binecunoscuta tragedia shakespeariana sau a altor personaje masculine ce amintesc de trubaduri si menestreli.
2. Leu: Tot ritualul de seductie al barbatului felin este ca un film din anii ’60. Nu se da in laturi sa se eschiveze, dovezile lui de romantism sunt grandomane, iar gesturile sunt mai ceva ca in piesele de teatru. Pentru a castiga inima iubitei si drept de libera cuibarire in patul ei, uzeaza de armele cele mai destructibile de seductie.Incepand cu declaratii de dragoste febrile si terminand cu cadouri exorbitant de scumpe si calatorii in tari din cele mai indepartate, Leul este in stare sa le faca pe toate. Stilul sau se aseamana cu cel al actorilor perioadei de aur a Hollywood-ului in care John Gilbert si Greta Garbo faceau istorie pe marile ecrane cu saruturile lor patimase si pline de ardoare.
1. Scorpion: Nu degeaba este supranumit de catre clasici “amantul desavarsit”. Unii cred ca citeste mintea femeilor, altii pur si simplu considera ca s-a nascut pentru a le satisface. Magnetic si primar, le invaluie in tentacule de fiori si le da pe spate cu atitudinea lui stapana pe sine si masculina. Personalitatea lui se aseamana cu cea a unui vanator din umbra care isi lasa adversarii sa oboseasca luptandu-se pentru prada cea mare si apoi o cucereste definitiv prin insasi atitudinea fals indiferenta si neafectata. In filme, il gasim in postura barbatului misterios, echivalentul “Vaduvei Negre” din filmele “noir” ale anilor ’20 care facea zeci de victime printre femei care-i cadeau, secerate, la picioare.

Foto: africa
loading…