Industria cosmetica se bazeaza pe inovatie si rasfatarea in profunzime a tenului. Trendul antipoluare demarat in 2016 continua si in acest an, cu produse care sa ne protejeze pielea de efectele nocive ale poluantilor din mediul inconjurator.

Daca in 2017 vrei sa ai mai multa grija de tine, este nevoie sa fii atenta la aceste trenduri, care cu siguranta nu sunt trecatoare si care iti vor conferi pielea perfecta la care visezi:

Masti de fata performante. Succesul mastilor de fata continua si in 2017, indiferent daca vorbim de masti pe baza de argila sau masti tip folie hidratanta. Alege masti potrivite tipului tau de ten si aplica-le o data pe saptamana pentru efect garantat. Aplica apoi si o crema hidratanta din aceeasi gama.

Bacterii prietenoase. Anul care a trecut a adus o inovatie in domeniul solutiilor pentru ten: produse bazate pe probiotice. Multe produse contin bacterii precum lactobacilli sau bifido, benefice pentru ten. Astfel de produse sunt innovative si contribuie vizibil la reintinerirea si improspatarea tenului.

Ingrediente hidratante. In 2017 un mare accent se pune pe produse hidratante. Apa este un ingredient de baza in astfel de produse, care vor reda piele stralucire si naturalete. Produsele pe baza de apa si cu o consistenta de jeleu sunt cele mai bogate in ingredient hidratante, pentru un ten radiant.

Sursa foto