Tendinte manichiura 2013, ce se poarta in acest sezonul primavara-vara

Pentru tendintele in materie de manichiura, specialistii au prezentat in cadrul New York Sprig 2013 modele inedite din care sa ne inspiram.

Manichiura este arma secreta a unei femei, care spune totul despre ea, asadar trebuie sa avem mereu o manichiura impecabila. De la manichiura simpla, la manichiura statement, cu diferite forme artistice si abstracte, recomandarile pentru sezonul primavara-vara sunt urmatoarele:

 

Manichiura glitter

CND for Nicole Miller ne propune un model impresionant, ce ne duce cu gandul la forme geometrice, spatiu si viitor. Te poti inspira sit u din acest model, pe care ti-l poti realize singura acasa, cu ajutorul unor benzi special pentru manichiura.

Manichiura artistica

CND for Rachel Antonoff, o manichiura artistica, ce necesita multa imaginatie, dar pe care nu o poti realize decat cu ajutorul unui specialist in domeniu. Acest model este unul beauty si nu este potrivit decat pentru evenimente speciale.

Manichiura french

Traditionala manichiura French este acum reinventata cu ajutorul diferitelor culori neon sau metalizate. OPI for Jenni Kayne ne propune un french galben, ideala pentru o zi de primavara sau de vara. De asemenea, aceast model este usor de realizat cu ajutorul unor benzi speciale pentru o manichiura french.

 

 

Manichiura perlata

CND for Joy Cioci ne propune o tendinta inedita, o manichiura perlata, ideala pentru o mireasa sau orice tip de eveniment special. Aceasta manichiura este una potrivita stilului glam si este destul de usor de realizat daca ai multa rabdare.

 

Manichiura metalizata

Tendintele metalizate se regasesc atat in piesele vestimentare, cat si in modelele din manichiura. CND for the Blonds ne propune un model metalizat, cu influente argintii. Se poarta si aplicatiile in relief pe unghii, in diferite forme.

 

Sursa foto: fashionista.com

Un articol redactat de Bianca Berchez.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ