Sucurile de legume si fructe ocupa un loc deosebit de important in alimentatie.  Alimentatia zilnica , obisnuita, trebuie diversificata si imbogatita cu sucuri proaspete.

Chiar si pentru persoanele foarte sanatoase,  care pot consuma zilnic cantitati suficiente de fructe si legume proaspete, sucurile pot constitui un divertisment gustos si agreabil.

Pentru persoanele lipsite de pofta de mancare , introducerea sucurilor de fucte si legume in meniul zilnic reprezinta o noutate care stimuleaza apetitul.

Sucurile proaspete faciliteaza schimburile de substante.  Ele ajuta la eliminarea apei retinute in organism si usureaza digestia actionand ca agenti purificatori.

Se recomanda :

In reglarea digestiei : sucuri de portocale, prune, struguri, ananas si suc de rosii.

In tratamentul starilor febrile: suc de afine, morcovi, lamaie, portocale,mandarine, pepene vede si galben.

Obezitate: suc de rosii, castraveti, guli, varza, telina.

Retete Online de Bauturi Racoritoare

Salvează




loading…