Stilul Ingenue-Misterul feminitatii

Tendintele din lumea modei sunt elementul de care orice femeie ar trebui sa tina cont atata timp cat le poate adapta stilului ei personal, imbogatindu-l si rafinandu-l.

Stilul nu se demodeaza niciodata si el depinde de viziunea pe care o femeie o are despre sine, precum si de dorinta ei de a-si pune in valoare calitatile. Stilurile sunt diferite nu numai intre ele, ci si în modul in care sunt mulate pe propria personalitate. Prin urmare, alege ce ti se potriveste, apoi adapteaza conform propriilor masuri.

Apropiat de stilul romantic, stilul ingenue denota feminitate diafana, delicata si proaspata. Femeile ingenue nu sunt dragute  sau senzuale, ci mai degrabă mizeaza pe naivitate si calitatea de a parea copilaroase si dragalase, motiv pentru care stilul in sine este considerat a fi unul teatral. Conceptul este european, ducand cu gandul la femeile fragile, mici de statura, cu tenul alb si ochii mari si inocenți.

Vestimentatia consta in general in rochii si bluze cu volane, dantela, din material subtire. Culorile puternice sunt evitate, optandu-se pentru alb, roz pal, bleu, nude. Simplitatea este elementul cheie, iar daca apar totusi imprimeurile, acestea sunt geometrice sau florale, de dimensiuni mici. Modelele aglomerate sau supra-dimensionale nu isi au locul in garderoba unei femei ingenue. Pentru seara, modelul „little black dress” este alegerea potrivita, acompaniat de accesorii delicate, dar cu multe detalii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Stilul Ingenue-Misterul feminitatii, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ