Stilul de dans potrivit fiecarei zodii

Se spune ca dansul este printre cele mai gratioase manifestari ale corpului uman. Asa ca, daca vrei sa prinzi cateva miscari si nu stii care anume stil te caracterizeaza, iti ofer o sugestie care se bazeaza pe trasaturile generale ale zodiei in care te-ai nascut.

Berbec: Nimic nu li se potriveste mai bine Berbecilor decat un stil de dans care sa exprime foc, pasiune si… miscare! Iar dansul care intruchipeaza toate aceste trasaturi este pasodoble. Originar din Spania si bazat pe un ritm de mars, se potriveste perfect personalitatii inflacarate a acestui semn.

Taur: Pentru ca nu sunt mari amatori de miscari rapide, li se potriveste un dans destul de lent, dar totusi complex precum foxtrot-ul. Aparut la inceputul anilor 1900, este descris ca un stil care urmareste miscarile calculate ale unei vulpi.

Gemeni: Pentru ca sunt agili si au energie pentru doi, n-ar strica sa invete un stil de dans rapid, cu miscari bine accentuate. Un astfel de dans este binecunoscutul quickstep, care, desi a fost inventat in New York-ul anilor ’20, a fost dansat mai intai de artisti africani cu ritmul in sange.

Rac: Este cam greu sa gasesti un instructor bun de volta, menuet sau orice alt stil de dans medieval, asa ca n-ar strica sa ia cateva lectii de dans oriental. Un dans care hipnotizeaza si vrajeste si care poate fi practicat atat de femei, cat si de barbati 🙂

Leu: Ce alt dans descrie mai bine vanatoarea unei feline decat Tango-ul? Pe langa miscarile senzuale si fierbinti care se potrivesc manusa unei zodii de Foc, acest stil pune accentul si pe impresia artistica pe care o transmite cuplul de dansatori. O oportunitate numai buna pentru talentul lor dramatic! 🙂

Fecioara: Pentru ca puritatea si albul costumelor face pana si cea mai posomorata Fecioara sa se simta in al noualea cer, baletul este dansul care se potriveste cel mai bine acestor nativi. Singurul inconvenient este acela ca trebuie sa aiba o varsta destul de frageda pentru a ajunge sa-l practice profesionist.

Foto: Idea go

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Stilul de dans potrivit fiecarei zodii, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ