Stilul de dans potrivit fiecarei zodii (I)

Balanta: Acestor nativi li se potrivesc dansurile nobile, cu miscari ample, care sa fie neaparat in doi, iar un stil mai potrivit decat valsul, nici ca exista. Asa ca reprezentantii acestui semn pot sa-si dezlantuie abilitatile artistice in acordurile lui Strauss.

Scorpion: Pentru ca adora provocarile si picanteriile in mediul intim, nu le-ar strica cateva ore de striptease la bara. Oricat de simplu ar parea acest stil de dans, ai nevoie de constitutie atletica si de rezistenta pentru acrobatiile de la bara.

Sagetator: Mari amatori ai altor culturi si ai diversitatii, vor incerca sa se deprinda cu cateva miscari de Bollywood. Pline de poveste, farmec, dar si noutate, ii vor provoca pe neobositii Sagetatori sa incerce acest stil de dans. Plus ca-l pot pratica impreuna cu alti cativa prieteni.

Capricorn: Nu se da in vant sa danseze, dar cu siguranta va avea grija sa stie cateva miscari din fiecare dans de societate. Vorba aia, ca sa nu se faca de rusine ca este singurul pe scaun la dineul organizat de superiori. Mai ales ca nu vrea sa se lase mai prejos cu niciun pret.

Varsator: Orice dans care iese din tipare si pune “avant”-ul in cuvantul “avantgarda” ii va atrage atentia. Moonwalk, break dance, gangnam, le-a incercat pe toate. Acela care este mai nou si mai controversat il va incita sa invete cateva sceme pentru a-si soca anturajul la urmatoarea petrecere.

Pesti: Se da in vant irecuperabil dupa romante si cantari de jale si nu-l intrece nimeni la blues-uri. Cu siguranta se impune pe ringul de dans la petrecerile tematice sau la nuntile, botezurile si cumetriile apropiatilor. Si nu va ezita sa danseze cu majoritatea invitatelor.

Foto: photostock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (9 votes cast)
Stilul de dans potrivit fiecarei zodii (I), 3.3 out of 5 based on 9 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ