Stilul de condus al zodiilor (II)

Balanta: Pentru ca uraste altercatiile, chiar si verbale, in trafic, va avea grija sa dea dovada de bune maniere si la volan. Nu-ti va fi greu sa iesi de pe un drum fara prioritate sau sa schimbi banda daca ai norocul sa-l intalnesti in trafic.

Scorpion: De obicei, agitatia din trafic il lasa rece si isi vede de treaba lui. Nu actioneaza din impuls si nu exagereaza cu viteza, dar daca ai “norocul” sa-l prinzi in trafic atunci cand se intreapta spre o juna nerabdatoare, nu-i va sta nimic in cale sa apese pe pedala!

Sagetator: In momentul in care intra in masina si isi pune centura de siguranta (asta, in zilele lui linistite) incepe aventura. Ocolirea gropilor de pe carosabil, soferii neatenti si lipsa indicatoarelor fac drumul la serviciu sau spre o destinatie de vacanta o experienta dinamica.

Capricorn: De obicei, este un sofer responsabil si disciplinat. Isi duce masina la inspectia tehnica periodica la timp, nu exagereaza cu viteza si este rabdator cu ceilalti participanti la trafic. Asta daca nu a intarziat cumva la munca!

Varsator: Chiar de la prima experienta la volanul masinii, va avea grija sa testeze daca se depaseste sau nu consumul minim de carburant mentionat in cartea tehnica. Viteza nu i se potriveste pentru ca nu se incadreaza in conducerea ecologica si respectul fata de mediu nu ii permite sa se joace cu asa ceva.

Pesti: Nu putem spune ca acest nativ are o conduita clara in ceea ce priveste condusul. In cazul lui, depinde de atmosfera din trafic, dar si de cea din masina. Aglomeratia sau carosabilul liber ii poate incita simturile, iar o melodie linistitoare ii poate calma instantaneu instinctele.

Foto: David Castillo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (5 votes cast)
Stilul de condus al zodiilor (II), 4.1 out of 5 based on 5 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ