Daca intr-un articol anterior ne familiarizam cu preferintele “automobilistice” ale zodiilor, n-ar fi rau sa aflam si care este conduita lor la volan. Personalitatea acestora influenteaza nu numai gusturile lor in materie de performanta si estetica, ci si felul in care conduc. De la impulsivitatea caracteristica Berbecului pana la atitudinea schimbatoare a Pestilor, vom urmari pe parcursul a doua articole cum se manifesta zodiile in trafic.

Berbec: Nativul de foc al acestei zodii va ramane un vesnic adolescent la volan. Testeaza fara frica performantele automobilului, se aventureaza in tot felul de “acrobatii” si nu se va feri sa-i apostrofeze birjareste pe ceilalti soferi mai putin experimentati.

Taur: Chiar daca masina sa poate ajunge lejer la 100 km/h, rare vor fi ocaziile cand va ajunge la aceasta “performanta”. In general, este un sofer atent, rabdator cu metehnele altor participanti la trafic, dar daca un sofer va intrece masura, e cazul sa se fereasca de nervii acestui nativ.

Gemeni: Marea provocare a prietenului nostru “aerian” este sa nu se lase distras de lucrurile care nu tin de trafic. O echipa de muncitori lenesi, un copac doldora de mere coapte sau un autocolant haios pe spatele masinii din fata, toate aceste detalii ii pot atrage atentia chiar daca se afla la volan.

Rac: In cazul acestui nativ, avertismentul “viteza ucide, familia te asteapta” primeste o conotatie mai mult decat personala. Asa ca vom gasi cu greu nativi Rac impatimiti de viteza si care sa riste aiurea la volan. Asta daca nu se difuzeaza o piesa la radio care sa le inspire curaj si aventura!

Leu: Ei bine, acest nativ este adeptul condusului “de parada”. Asa ca daca stai la o terasa si iti savurezi linistit cafeaua de dimineata si un sofer reduce viteza pentru a-i fi admirata masina in voie, este foarte probabil sa ai de-a face cu un Leu!

Fecioara: Instructorul auto al acestui nativ trebuie sa fie mandru de faptul ca a instruit unul dintre cei mai ascultatori cursanti. Cu greu vei gasi un reprezentant al acestei zodii care sa nu urmeze si acum cu sfintenie regulile invatate in primele ore de practica la volan.

-va urma-

Foto: imagerymajestic

 
loading…