Sprancene perfecte

Cand vine vorba de sprancene, ne gandim ca e o operatiune banala, in comparatie cu alte ritualuri menite sa ne infrumuseteze. Dar asta nu inseamna ca e lipsita in totalitate de erori. Dintre cele mai comune greseli pe care le face orice femeie cand se penseaza singura acasa, sunt: nu se tine cont de nuanta tenului, de forma fetei, de faptul ca sprancenele trebuie sa fie mai lungi decat ochii, penseaza mai mult decat e suficient, sau prea putin, alegerea unor forme de sprancene nepotrivite.

In continuare, vom urmari cateva sfaturi despre cum trebuie pensate corect sprancenele in functie de forma fetei.

  1. Fata ovala. Sprancenele trebuie subtiate si doar usor arcuite. In plus, sprancenele nu trebuie sa porneasca din imediata vecinatate a coltului interior al ochiului. Daca fata este foarte alungita, distanta dintre sprancene trebuie sa fie mai mare, dar in acelasi timp, acestea nu mai trebuie sa fie la fel de subtiri si deloc arcuite.
  2. Fata rotunda. In acest caz, sprancenele trebuie sa aiba o traiectorie ascendenta, dar evita sa le subtiezi prea mult, altfel te vei imbatrani singura sau, in orice caz, vei capata o infatisare grava.
  3. Fata patrata. Se recomanda ca, in acest caz, sprancenele sa fie groase si foarte putin arcuite. Grosimea sprancenelor trebuie sa fie proportionata cu trasaturile fetei, in timp ce arcuirea lor trebuie sa ramana fidela liniei arcadei.
  4. Fata in forma de diamant. Aceasta forma de fata desemneaza o femeie cu o structura osoasa pronuntata, caz in care sprancenele trebuie sa fie drepte si departate usor de baza nasului si, nu in ultimul rand, usor arcuite.

Un ultim sfat in ceea ce priveste pensatul: inainte de pensatul propriu-zis, tine penseta un sfert de ora in congelator. Astfel, la contactul cu metalul inghetat, pielea de la radacini va amorti, iar durerea generata de smulgerea firelor de par va fi mult diminuata.

Foto:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Sprancene perfecte, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ