Solutii ieftine pentru afacerea dumneavoastraDaca aveti un capital de investit, curajul de a porni la drum, dorinta de a intreprinde o activitate pe cont propriu dar sunteţi descurajat de hatisul birocratic şi legislativ, aici va puteţi adresa cu intrebarile dumneavoastra.

Marya.ro va sta la dispozitie cu indicatii practice legate de infiintarea unei societati comerciale şi administrarea acesteia astfel incat drumul catre a obtine un profit din afacerea dumneavoastra sa vi se para mai putin anevoios.

Aveti un S.R.L. la inceput de drum, posibilitatile dumneavoastra financiare sunt limitate? Intrebati aici : semnatura electronica, depunerea online a declaraţiilor fiscale , evidenta contabila pentru mici societati comerciale şi intreprinderi individuale şi multe altele , cu rezolvari practice, cu solutiile cele mai ieftine .

Pentru ca suntem in luna mai, trebuie sa va amintesc că 29 mai este ultima zi de depunere a bilantului pentru societăţile comerciale.

De asemenea, 25 mai  este termenul de depunere a declaratiei de venit pentru persoanele fizice autorizate şi intreprinderile individuale. Ati adunat toate documentele de venituri şi cheltuieli, ati completat Registrul de incasari şi plati şi cu cifrele rezultate  completati declaratia  200- Declaratia privind veniturile realizate din Romania. Aceasta se depune:

– la administratia fiscala in a carei raza teritoriala contribuabilul are domiciliul fiscal sau prin posta, cu confirmare de primire, costul trimiterii fiind suportat de catre contribuabil;

– prin mijloace electronice, pe portalul www.e-guvernare.ro daca sunteti detinatorul unui certificat calificat de semnatura electronica .

Pentru depunerea la ghiseu sau prin posta folositi formularele puse la dispozitie de ANAF in format hartie pe care îl completati manual . O sugestie : daca aveti posibilitati de printare, utilizati pdf.ul-ul de pe site-ul anaf.ro, la secţiunea Acasa-Servicii online – Depunere electronica declaratii persoane fizice  . Completati în pdf, listati, semnati, mergeti la ghiseu sau trimiteti prin posta.

 

Foto: worradmu

 

[Total: 0    Average: 0/5]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.