Secrete despre fondul de ten

Daca ai gasit in sfarsit fondul de ten potrivit pentru tenul tau, trebuie sa stii si cum sa il aplici, pentru ca in acest lucru consta tot secretul.

De asemenea, trebuie sa mai stii ca este important sa ai doua sau trei nuante pentru a le amesteca pentru fata ta si pentru a crea fondul de ten perfect natural.

Daca nu stii de unde sa incepi, mai jos ai niste sfaturi pentru perfectionarea tenului tau:

Asadar, dupa ritualul de pregatire a tenului cu o crema de zi ori cu o baza de machiaj, aplicam fondul de ten lichid, iar acesta este este indicat sa il amesteci putin inainte sa il aplici pe fata, astfel incat pigmentii si consistenta sa sa fie constante pe toata perioada folosirii. Dupa aceea, il intindem pe toata fata, de la obraji, frunte, tample, barbie, pana la gat si pleoape. Incepe de la nas si continua spre marginile chipului.

Aplicarea fondului de ten poate fi dificila si pentru un incepator, de aceea exista produse care ne ajuta la indeplinirea acestei sarcini. Bureteii clasici ne pot crea mai multe probleme deoarece absorb fondul de ten si nu il intind uniform, iar din acest motiv va recomandam pensule.

Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten si ideale pentru fondul de ten(crema, lichid sau solid). Creeaza un machiaj uniform prin aplicarea egala si acoperirea intregii zone datorita formei unice, plate si rotunjite a pensulei . Ne ajuta sa avem un control mai mare asupra cantitatii folosite, care va fi mai mica decat in cazul folosiri degetelor sau a bureteilor.

 

Desigur, nu trebuie sa uitam de faptul ca dupa toate aceste etape, pentru o finisare perfecta si un efect de portelan ai nevoie de o pudra buna pentru a-I lua din stralucire tenului tau. Dupa care, poti sa aplici blush-ul, care la randul lui, este in diferite nuante, asa ca cel mai bine este sa o probezi mai multe nuante pana sa gasesti nuanta care este cea mai potrivita pentru tenul tau.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Secrete despre fondul de ten, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ