Sarbatori de iarna in doi

Pentru seri de neuitat alaturi de persoana iubita, e nevoie sa stii cateva mici secrete. Pentru ca orice relatie sa evolueze frumos, trebuie sa existe o comunicare deschisa, fara de care orice petrecere sau seara in doi este sortita esecului, indiferent de natura sau vechimea relatiei.

Prin natura lor biologica, barbatii prefera sa petreaca sarbatorile inconjurati de multa lume, in special de alti barbati, iar in acest caz, o petrecere reusita in doi, presupune o buna cunoastere a preferintelor iubitului sau sotului, ceea ce presupune si un mic compromis din partea doamnelor.

– Indiferent de natura petrecerii pe care o pregatesti si daca e vorba de zi de nastere, onomastica, Revelion sau Craciun, partenera trebuie sa aiba grija de o multime de factori:

– Pregatirile pentru petrecere trebuie facute in secret, cu elemente surpriza pentru el. Chiar si cel mai insensibil barbat va fi miscat de surprize care ii amintesc de relatia voastra inca de la inceputul ei.

– Este obligatoriu sa mergi la un salon de infrumusetare in ziua petrecerii.

– Cu cateva zile inainte de petrecere, lasa-ti iubitul sau sotul sa iasa cu prietenii sa se distreze.

– Ai grija ca iubitul sa fie odihnit inainte de noaptea alba.

– Nu trebuie sa anunti petrecerea pe care ai pus-o la cale intr-un mod prea evident, trebuie doar sa-i spui ca ai pregatit o seara placuta pentru el. Unii barbati asociaza o petrecere in doi cu plictiseala, cheltuiala si oboseala, asa ca nu fa reclama prematura surprizei pe care i-o pregatesti.

– Adevarata petrecere in doi trebuie sa inceapa dupa 23:30, cu optimism si cu… o cafea tare.

– Baza petrecerii o constituie, pana la urma, dialogul, asa ca acesta trebuie sa fie bazat pe povestiri hazlii, dezbateri non-agresive, pe teme de interes comun. Muzica poate avea si ea un efect intens asupra relatiei, iar in ceea ce priveste emisiunile TV de proasta calitate, e mai bine a renuntati la ele, de vreme ce pot genera conflicte intre parteneri cu preferinte diferite.

Acestea fiind spuse, nu-ti ramane decat sa te pregatesti pentru o noapte de Craciun ideala.

Fotograf: Photostock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ