Sarbatoarea impacarii

In caz ca te-ai certat cu cineva drag din familie sau cu vreun prieten apropiat, perioada sarbatorilor de iarna este un pretext perfect pentru impacare inainte de a trece intr-un nou an.

Craciunul este o sarbatoare care se petrece alaturi de familie, o sarbatoare dominata de bucuria de a-i avea alaturi pe cei dragi. Ziua perfecta de Craciun este aceea in care parinti, copii, bunici, frati, surori, nepoti, se aduna in jurul unei mese incarcate cu bunatati, rad si se simt bine.

Cu toate acestea, din diverse motive, se poate ca unele persoane sa nu iti onoreze invitatia, iar acest gest sa te intristeze peste masura chiar daca stii ca macar putin ai participat si tu la aceasta situatie. Indiferent daca v-ati certat dintr-un motiv copilaresc, sau nici macar nu iti mai aduci aminte de la ce a pornit conflictul, lasa-te purtat de acest “val” de toleranta care pluteste prin aer in aceasta perioada si fa tu primul pas spre impacare, lasand mandria la o parte indiferent de varsta persoanei in cauza.

In popor exista chiar o vorba care spune ca “cel mai destept cedeaza primul” si, oricum, ar fi o prostie sa continuati acest razboi al orgoliilor daca motivul pentru care v-ati certat nu va afecteaza in nici un fel existenta. In caz de ceva, poti apela si la un apropiat al persoanei respective si puneti la cale o intalnire “intamplatoare” acasa la complice.

Daca familia ta este una numeroasa si nu-i poti invita pe absolut toti la tine la masa de Craciun, dar nici nu-ti doresti ca vreun membru sa se simta exclus si jignit din aceasta privinta, trimite la toti felicitari pe care le poti face chiar tu, in caz ca nu-ti permiti sa cumperi multe. Aceste felicitari, oricat de modeste, vor insemna foarte mult pentru ca, pana la urma, gestul conteaza!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ