O rulada aperitiv pe baza de carne tocata , gustoasa si extrem de apreciata.
Ingrediente
1 ceapa, 2 felii de franzela, 2 oua, 300 gr carne tocata de porc, 2 ardei gogosar in otet, cascaval ras.
Decor: pesmet, patrunjel proaspat, piper dupa gust, sare
Mod de Preparare
- Intr-un bol punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa, ceapa rasa si stoarsa, ouale, piper si sare dupa gust.
- Amestecam compozitia pana obtinem o compozitie omogena.
- Compozitia obtinuta se intinde pe o folie de aluminiu, in forma de dreptunghi.
- La marginea ruladei adaugam ardei gogosar tocat , patrunjel proaspat tocat si cascaval ras.
- Cantitatea de ardei, patrunjel si cascaval se adauga in functie de preferinta.
- Se ruleaza cu ajutorul foliei, se inchide bine la capete si se pune intr-o tava la cuptor ( pentru 1 ora).
- Rulada ramane in folia de aluminiu timp de 10 minute.
- Indepartam folia si trasferam rulada pe o folie de aluminiu presarata cu pesmet.
- Se ruleaza din nou, astfel incat sa fie pesmet pe toata suprafata ruladei.
- Se lasa sa se racesca complet, apoi se introduce la rece pentru 2 ore.
- Indepartam folia si portionam rulada in felii potrivite.
Pofta Buna!
Salvează