Rulada din carne tocata



O rulada aperitiv pe baza de carne tocata , gustoasa si extrem de apreciata.

Ingrediente

1 ceapa, 2 felii de franzela, 2 oua, 300 gr carne tocata de porc, 2 ardei gogosar in otet, cascaval ras.

Decor: pesmet, patrunjel proaspat, piper dupa gust, sare




Mod de Preparare

  • Intr-un bol punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa, ceapa rasa si stoarsa, ouale, piper si sare dupa gust.
  • Amestecam compozitia pana obtinem o compozitie omogena.
  • Compozitia obtinuta se intinde pe o folie de aluminiu, in forma de dreptunghi.
  • La marginea ruladei adaugam ardei gogosar tocat , patrunjel proaspat tocat si cascaval ras.
  • Cantitatea de ardei, patrunjel si cascaval se adauga in functie de preferinta.

 

 

  • Se ruleaza cu ajutorul foliei, se inchide  bine la capete si se pune intr-o tava la cuptor ( pentru 1 ora).
  • Rulada ramane in folia de aluminiu timp de 10 minute.
  • Indepartam folia si trasferam rulada pe o folie de aluminiu presarata cu pesmet.
  • Se ruleaza din nou, astfel incat sa fie  pesmet pe toata suprafata ruladei.
  • Se lasa sa se racesca complet, apoi se introduce la rece pentru 2 ore.
  • Indepartam folia si portionam rulada  in felii potrivite.
Pofta Buna!

Salvează

[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.