Pe langa tinuta ei, mireasa trebuie sa aleaga si rochiile domnisoarelor de onoare. Cel mai potrivit este ca tu sa alegi culoarea si modelul in functie de tema intregii nunti, pentru ca totul sa fie rupt din aceeasi poveste.

Noi am selectat pentru tine cateva modele din care te poti inspira si pe care le poti comanda pentru domnisoarele tale de onoare!

Rochii rosii

Daca esti o mireasa care viseaza la o nunta luxoasa, elegant, iti recomandam sa optezi in alegerea rochiilor pentru domnisoarele de onoare intr-o culoare precum rosul regal.

Aceasta culoare va da eleganta atat domnisoarelor tale de onoare, cat si intregii imagini a nuntii.

Rochii albastre

Albastrul electric este o culoare foarte in tendinte in 2013. Poti si tu sa optezi pentru aceasta culoare in alegerea rochiilor pentru domnisoarele de onoare.

Cu toate ca este o culoare rece, albastrul va da un strop de eleganta si glamour domnisoarelor tale de onoare.

Rochii roz

O culoare feminine, inocenta, perfecta pentru o rochie simpla si frumoasa a domnisoarei de onoare. Fie ca optezi pentru fuschia sau rox pal, domnisoarele tale vor arata fabulous.

In plus, rozul este o culoare eleganta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji nici in aceasta privinta, deoarece nunta ta va avea o perspective de ansamblu glamour si chic.

Rochii verzi

Verdele smarald este culoarea vedeta a anului 2013. Asa ca de ce sa nu iti imbraci domnisoarele de onoare in aceasta superba culoare si sa fie in pas cu moda?

Opteaza pentru o rochie elegant, de culoare verde, care va arata fermecator pe oricare dintre domnisoarele tale de onoare!

Rochii portocalii

O culoare calda, feminine, perfecta pentru o nunta pe plaja sau la tara, deoarece domnisoarele tale de onoare care vor purta rochii portocalii se vor incadra perfect in peisaj.

Si portocaliul este in acelasi timp o culoare eleganta, asa ca indifferent de locatia nuntii, domnisoarele tale de onoare vor da plusul de eleganta intregii incaperi!

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto:  www.world.dessy.com

 
loading…