Remedii naturale pentru matreata

Atunci cand ne confruntam cu un aspect atat de neplacut precum matreata, incercam toate tratamentele pentru a scapa de aceasta. Insa sunt anumite tratamente care nu sunt specific oricarui tip de par sau de scalp, asa ca cel mai bin ear fi sa optezi pentru remediile naturale, care cu siguranta vor fi mult mai bune si mai ieftine decat cele din comert.

 

Uleiul de masline

Uleiul de masline este binecunoscut pentru beneficiile lui pentru a da stralucire si sanatate parului, insa de asemenea este un agent de hidratare natural si este un remediu pentru a scapa de matreata.

Puteti sa aplicati ulei de masline caldut pe scalp si sa masati inainte de a merge la culcare, iar dimineata puteti sa va spalati parul cum o faceti in mod normal. Aplicati aceasta masca cel putin o data pe saptamana.

Otetul de mere

Acest ingredient este extrem de eficient impotriva matretii, datorita elementelor bogate pe care le contine: potasiu si enzime care ajuta la vindecarea scalpului si a mancarimii ce este provocata de catre matreata.

Pentru o masca naturala, va puteti masa scalpel cu otet de mere timp de 5 minute, dupa care va spalati parul in mod obisnuit. Aceasta masca se aplica inainte de spalare, de 2 ori pe saptamana.

 

Bicarbonat de sodium

Bicarbonatul de sodium are si el potentialul de a elimina matreata si de a curata si hidrata pielea scalpului si mancarimea produsa de aceasta.

Pentru o masca benefica, naturala aveti nevoie de o lingurita de sodiu, pe care sa o amestecati cu samponul pe care il folositi si sa va spalati parul in mod obisnuit. Este recomandat sa folositi aceasta masca de cel putin 2 ori pe saptamana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Remedii naturale pentru matreata, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ