Reinnoieste relatia

Dupa ani intregi de stat cu acelasi barbat, mai inseamna oare “te iubesc” ceea ce insemna la inceput? Poate ca nu, pentru ca e greu in ziua de azi sa fii vesnic indragostit.

Dar chiar daca au trecut ani, relatia voastra poate reveni la starea initiala atata vreme cat voi doi va doriti acest lucru. Dar pentru asta trebuie sa luptati, si tu, si el, si trebuie sa schimbati anumite lucruri.

1. Iti aduce un cadou, iar tu te gandesti imediat ca s-a simtit obligat sa faca acest gest, intrucat nu-ti mai luase nimic de ceva vreme. Dar acesta nu e motiv sa-l superi, chiar nu are nici un rost. Mai degraba incearca sa reactionezi asa cum ai reactionat prima oara cand ti-a facut un cadou, el va fi extrem de incantat de reactia ta, flatat chiar, iar cu ocazia urmatoare cu siguranta va fi emotionat si iti va darui ceva inca si mai frumos.

2. Cand v-ati cunoscut, te-ai aratat amuzata de stangaciile lui, chiar te facea sa razi si tu traduceai prin asta ca era emotionat. Acum, daca face o greseala, il iei drept un bleg si un mare impiedicat. Dar daca iti pune, de exemplu, un buchet de flori pe masa si nu ti le ofera direct in mana, nu trebuie sa te pripesti cu concluzia si sa fii absolut convinsa ca nu te mai iubeste. Gandeste-te la posibilitatea ca el sa fie putin stanjenit sa-ti ofere flori dupa atatia ani de relatie. Iar in acest caz, e clar doar stangacie din partea lui, nicidecum reavointa, iar tu trebuie sa inveti din nou sa razi si sa te simti flatata… ca la inceput.

3. Aminteste-i din cand in cand ce sentimente ai pentru el. Chiar daca face un gest simplu, iti aduce o cafea sau te serveste cu ceva fara sa fie nevoie, saruta-l si spune-i ca il iubesti si ca toate aceste gesturi marunte pe care le face pentru tine, inseamna foarte mult. Bineinteles, ai grija ca acestea sa nu fie doar vorbe mari, ci chiar sa crezi in ceea ce spui.

Intr-o relatie care dureaza deja de cativa ani, astfel de lucruri sunt foarte importante. Iubirea, oricat ar fi ea de mare la inceput, se uzeaza in timp. Ca orice lucru, de altfel. Ea trebuie construita si reinnoita constant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Reinnoieste relatia, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ