RedPac – pachetul de reduceri care iti face sarbatorile de iarna mai frumoaseO cafea pentru mine, un tratament de înfrumuseţare pentru ea, ceva dulce pentru colegii de birou, o cină pentru noi doi, o dietă cu livrare acasă pentru sora mea, o şedinţă foto profesionistă pentru întreaga familie, abonament la sală… tot pentru mine şi o bijuterie sau un accesoriu din piele naturală pentru mama. Şi câte şi mai câte! TOATE cu super-reduceri!

Cum este posibil să îţi indeplinesti toate dorintele şi să mai şi economiseşti? Simplu! Plăteşte 50 de lei pentru un pachet de reduceri de la RedPac, în valoare totală de 1640 lei, de la 20 de parteneri din categorii diverse! Ai de ales intre reprezentanţi din Fashion, Restaurante şi Cafenele, Cursuri, Cadouri şi Călătorii.

Cumpără RedPac şi beneficiezi de toate acestea: vouchere valorice pe care le poţi utiliza pentru tine sau pentru a le face cadou celor dragi. Un întreg pachet poţi să îl achiziţionezi la preţul de numai 50 de lei – poţi folosi sau dărui absolut toate voucherele din pachet, fiind valabile timp de 3 luni de la data achiziţiei RedPac.

Oferta este valabila pana pe 10 decembrie 2013 si intregul pachet de vouchere poate fi achizitionat pe www.reducerilapachet.ro.

Cu RedPac economisesti la tot ce-ti doresti!

Ce trebuie să ştii dacă îţi achiziţionezi un pachet de reduceri RedPac

  •  Nu este deloc greu să îţi achiziţionezi pachetul de vouchere – trebuie doar să îţi faci un cont de utilizator şi să respecţi paşii descrişi
  • Pachetul costa doar 50 de lei şi cuprinde 20 de vouchere
  • Voucherele sunt transmisibile, ceea ce înseamnă că pot fi dăruite colegilor sau prietenilor
  • RedPac joacă rolul de intermediar între clienţi şi parteneri, nu este furnizor direct

Care sunt partenerii RedPac:

Calatorii:

Sanatate&Frumusete:

Fashion:

Cadouri:

Restaurante&Cafenele:

Cursuri:


[Total: 0    Average: 0/5]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.