Fiecare femeie stie ca pentru un look de effect si pentru o buna impresie, putin machiaj nu strica niciodata. Insa ce ne facem atunci cand trebuie sa alergam toata ziua dintr-un loc in altul si machiajul nostru se strica?

Cel mai indicat este ca tu sa iti construiesti o mini-trusa de machiaj pe care sa o ai mereu in geanta si pe care sa o folosesti atunci cand intampini situatii de urgenta.

 

Fondul de ten

Cel mai important lucru din trusa de machiaj, fondul de ten, este produsul ce ne transforma automat tenul in unul de portelan. Cel mai important este sa stim cum sa il aplicam si cu ce. Asa ca uita de bureteii pentru fond de ten sau de aplicatul cu degetele si achizitioneaza-ti o pensula pentru aplicarea fondului de ten.

Concealerul

Atat anticearcanul, cat si si concealerul sunt de obicei folosite pentru a face pielea sa para mai uniforma. Concealerul te ajuta in corectarea zonelor problema si te scoate din sitatii penibile, atunci cand un cos apare inaintea unei sedinte sau a unui eveniment important.

 

Rimelul

Un rimel bun inseamna niste gene frumoase si o privire seducatoare. In plus, este suficient pentru un machiaj simplu si de efect de zi. Aplicarea rimelului nu este una usoara, asa ca urmareste tutoriale speciale pentru machiaj si vei invata sa iti rimelezi genele cum trebuie.

 

Balsamul de buze

Pe langa faptul ca hidrateaza si ingrijeste buzele, balsamul da buzelor o stralucire aparte, iar pe timul zilei nu ai nevoie de culoare pe buze. Un balsam este potrivit pentru orice intalnire de afaceri sau mondena, iar in acest an se poarta tendinta nude chiar si pe buze.

 

Pudra de finisare

Pentru un retus final si complet, pudra nu trebuie sa isi lipseasca niciodata din portfard. Este cea care da tenului aspectul natural si alunga aspectul de luciu al tenului cauzat de fondul de ten. Pentru un aspect natural, iti recomandam sa iti alegi o pudra de aceeasi nuanta cu tenul tau.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.