Predispozitiile lui Jupiter retrograd in Gemeni (I)

Acum ceva timp relatam despre efectele generale, mundane (deci, la nivel social) ale intrarii lui Jupiter in semnul Gemenilor. Dar pe 4 octombrie, cu o zi inainte ca Saturn sa poposeasca in zodia Scorpionului, Jupiter si-a schimbat mersul direct, retrogradand pana la inceputul anului urmator. Daca progresul si dezvoltarea aveau loc prin intermediul informatiei si al stirilor de ultima ora, de acum incolo suntem indemnati sa evoluam personal, mai mult decat pe plan social. Asadar, este o perioada prielnica revenirii la studii, reinnodarii legaturilor cu unele persoane cu care nu am mentinut un contact stabil, dar sa si intreprindem o calatorie pe care am tot amanat-o. Aceste decizii duc la experiente esentiale dezvoltarii noastre, iar orice amanunt aparent fara importanta se poate dovedi valoros pe mai departe. Insa cum influenteaza acest tranzit fiecare zodie in parte?

Berbec: Se anunta o perioada prielnica reluarii unor studii intrerupte sau chiar a unor relatii cu potential evolutiv. Mai mult, analizeaza unele perspective sau chiar propria mentalitate si incearca sa aduci schimbari pozitive in conceptia ta. Te poti chiar debarasa de unele frustrari sau dezamagiri mai vechi.

Taur: Pe parcursul acestui tranzit, ar fi ideal sa reevaluezi modul in care ii percepi pe cei din jur, inclusiv asteptarile tale pe plan social. Unele proiecte mai vechi se readuc in discutie si ti se pot returna sume de bani de care, probabil, ai si uitat. Este important sa profiti de aceste oportunitati cu responsabilitate.

Gemeni: Pana la inceputul anului 2013, pot aparea in peisaj fosti parteneri sau asociati cu care ai intrerupt legaturile. Este posibil sa iasa la iveala vreun parteneriat care voiai sa fie discret. Nu este exclus sa descoperi un sprijin din umbra, probabil al unei persoane cu mai multa experienta de la locul de munca.

Rac: Nu se intrevede o perioada buna sa-ti reconsideri actualul serviciu. Sunt favorizate consultatiile medicale specializate, daca te framanta vreo afectiune mai veche. Opiniile tale cu privire la mentalitatile diferite ale celor din jur sau chiar legate de strainatate se pot schimba radical.

Leu: Se recomanda ca pana la sfarsitul lunii ianuarie sa analizezi atent modul in care-ti exprimi afectiunea, dar si creativitatea. Fie asteptarile tale, fie ale celorlalti in raport cu tine sunt exagerate, cert este ca trebuie luata o masura. Poate ca unele proiecte care te inspirau cer acum o mai mare atentie din partea ta.

Fecioara: Este necesar ca pe parcursul perioadei acesteia sa te concentrezi asupra familiei si a partenerului. Daca nu acorzi atentia necesara pe aceste planuri, se preconizeaza probleme mari. Exista riscul ca unele probleme sa depaseasca pragul caminului si sa degenereze daca le lamuresti.

-va urma-

 

Foto: xedos4

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Predispozitiile lui Jupiter retrograd in Gemeni (I), 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ