Poreclele zodiilor

Majoritatea dintre noi, la un moment dat in viata, au primit o porecla care ridiculiza unul dintre defectele sau ciudateniile noastre.

Tocmai asa cum colegii sau prietenii ni se adresau cu aceste porecle, parodiindu-ne caracterul, asa si zodiile au primit, in timp, cate o eticheta mai mult sau mai putin amuzanta. Iata cele douasprezece porecle ale zodiacului!
Berbec: Copilul. Nu se convinge ca exista pragul de sus, desi are fruntea tabacita de vanatai de la aventurile sale surori cu Moartea.
Taur: Temerarul. De un calm si o stapanire de sine titanice, rezista intemperiilor mai ceva ca un fixativ profesional.
Gemeni: Gura-Sparta. Vorbeste mult, arareori cu rost si se misca la fel de mult cat ii merge si gura. Este un fel de forma umana a argintului viu.
Rac: Papa-Lapte. Daca ar putea, s-ar ascunde dupa fusta mamei pana la 40 de ani. Pentru ca e imposibil sa faca asta, se casatoreste.
Leu: Sefu’. Inca nu s-a nascut persoana care sa il egaleze sau care sa-i dea ordine. Si nu ati vrea sa-l vedeti in situatia in care nu este in centrul atentiei.
Fecioara: Perfectionistul. Inamicul numarul unu al firelor de praf si al “fitzelor” de vedeta, isi ajuta semeni sa-si spele onoarea, anuntandu-le defectele si probleme cu proxima ocazie.
Balanta: Impaciuitorul. Pentru ca nu stie daca vrea sa impace si capra si varza, incearca sa faca in asa fel incat sa fie multumite amandoua…. intr-un final.
Scorpion: Casanova. Varianta umana a parfumului Axe, cu iz de barbat misterios si personalitate de cuceritor.
Sagetator: Mutulica. Mereu cu zambetul pe buze si fericit, trezeste adesea controverse legate de integritatea facultatilor sale mintale. Mai ales ca orice catastrofa are, pentru el, partea ei buna.
Capricorn: “Workaholic”-ul. Daca nu i-ar fi placut cele mai rafinate lucruri in viata, motto-ul sau ar fi fost “Noi muncim, noi nu gandim”. Asa, se rezuma doar la munca… multa.
Varsator: Aerianul. Nu e lunatic, survoleaza doar un univers paralel pe care noi inca nu suntem pregatiti sa-l intelegem. Si probabil nu vom fi… niciodata.
Pesti: Visatorul. Confuzia lor existentiala nu este temporara, ci dureaza de tot atat timp de cand se afla si ei in dimensiunea asta. Si nu dau semne ca s-ar lumina prea curand.

Nota: Articolul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Chiar daca ne alegem cu porecle 🙂

Foto: imagerymajestic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (6 votes cast)
Poreclele zodiilor, 4.9 out of 5 based on 6 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ