Plicul este accesoriul cel mai comod si mai utilizat de catre majoritatea femeilor. Este foarte important ca plicul sa te repezinte, deoarece este unul dintre accesoriile care ies cel mai usor in evidenta.

Asadar, incearca sa gasesti plicul care se asorteaza cel mai bine cu personalitatea ta, dar sip e care consideri ca il poti asorta usor oricarei tinute.

 

Plicuri de dama colorate

Acest gen de plicuri au un mare atuu. Datorita faptului ca le gasim cu imprimeuri, in dungi sau buline, acestea sunt alcatuite dintr-o paleta cromatica foarte mare, putand astfel sa fie asortate usor la orice gen de tinuta.

Plicuri de dama nonconformist

Daca sit u esti o fire nonconformista si iti place mereu sa iesi in evidenta, atunci opteaza pentru un plic simplu, intr-o forma mai specifica, cu care vei atrage cu siguranta privirile. Asorteaza-l la o rochie simpla neagra sau nude pentru o nota de eleganta.

Plicuri de dama transparente

Aceste plicuri sunt ideale pentru tinutele fresh si cool de zi, dar le poti utilize si in tinutele de seara, cum ar fi de exemplu o rochie lunga si vaporoasa, tinuta ce o poti imbrcata pentru o plimbare de seara pe malul marii.

Plicuri de dama cu pietre

Cel mai hot trend al verii sunt plicurile cu pietre, extraordinar de pretentioase si de fashion. Problema este ca acest gen de plic nu il poti asorta decat la tinutele de seara si trebuie sa ai mare grija, caci depinde mult paleta cromatica. Cel mai simplu, opteaza pentru o rochie neagra sau alba si cu siguranta nu vei da gres.

Un articol redactat de Bianca Berchez.
loading…