Planta imunitatii: lemnul dulce

Lemnul dulce sau raculet este o planta erbacee, perena si are printre componente principale urmatoarele: glicirizina, acid glabric, rezine, lipide, amidon, asparagina, zaharuri, vitamina B sau saruri minerale.

Sub denumirea sa stiintifica de Glycyrrhiza glabra, lemnul dulce este recomandat pentru fel si fel de boli si are un mare efect in cazul alergiilor, cancerului, hepatitei, reumatismului, s.a.

Gripa, raceala

Cura cu lemn dulce este cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de raceala sau gripa. Aceasta se administreaza in timp de 10 si pana la 20 de zile, cate opt capsule de extract de lemn dulce, iar acest lucru va ajuta contra infectiei gripale. Imediat ce raceala apare, se pot lua pana la 10 capsule pe zi, pana ce simptomele bolii dispar.

Hepatita A, B si C 

In cazul hepatitei, se tin cure de cate patru saptamani si trebuie sa realizati un tratament cu cate 10 capsule de lemn dulce pe zi. Dup ace ati terminat aceasta cura, trebuie sa tineti o pauza timp de 7-14 zile, dupa care puteti sa faceti din nou tratamentul. De asemenea, administrarea acestui tratament se poate face in paralel cu tratamentele cu interferon.

Herpesul 

In cazul herpesului, care ne da un aspect neplacut, vrem solutii pentru a il trata cat mai repede. Actiunea lemnului dulce in cazul herpesului este una imediata, iar recidivele nu mai sunt asa dese atunci cand acesta este administrat. Tratamentul se poate folosi in herpesul cu orice localizare, pentru simplul fapt ca actiunea acestei plante este una sistemica.

 

Sursa foto : speedyremedies.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Planta imunitatii: lemnul dulce, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ