Piure de spanac cu smantana



O reteta de sezon, gustoasa si foarte sanatoasa. Nu mai stati pe ganduri, haideti la piata dupa spanac 🙂

[Total: 0    Average: 0/5]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Piure de spanac cu smantana



O reteta de sezon, gustoasa si foarte sanatoasa. Nu mai stati pe ganduri, haideti la piata dupa spanac 🙂

Ingrediente

a:7:{i:0;a:2:{s:4:"name";s:11:"1 kg spanac";s:4:"note";s:0:"";}i:1;a:2:{s:4:"name";s:9:"75 gr unt";s:4:"note";s:0:"";}i:2;a:2:{s:4:"name";s:11:"50 gr faina";s:4:"note";s:0:"";}i:3;a:2:{s:4:"name";s:12:"250 ml lapte";s:4:"note";s:0:"";}i:4;a:2:{s:4:"name";s:4:"sare";s:4:"note";s:0:"";}i:5;a:2:{s:4:"name";s:15:"100 gr smantana";s:4:"note";s:0:"";}i:6;a:2:{s:4:"name";s:34:"cateva picaturi de zeama de lamaie";s:4:"note";s:0:"";}}

Instructiuni

Spanacul se curata, se spalain mai multe ape si se pune la fiert 8-10 min in apa clocotita cu sare.
Se strecoara si se lasa la scurs, apoi se toaca marunt.
Intr-o cratita punem untul la topit, se adauga faina si se lasa pana incepe sa se coloreze putin , apoi se adauga spanacul.
Se amesteca 5 min , dupa care se toarna laptele fierbinte.
Se adauga sare , cateva picaturi de lamaie, smantana si se lasa sa dea primul clocot, apoi se ia de pe foc.
Se serveste cu ochiuri si paine prajita.

Pofta Buna!

[Total: 0    Average: 0/5]



Comments are closed.