Pilates si yoga: pentru o minte si un corp sanatos

Exercitiile de Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, atenueaza durerile de spate si iti imbunatatesc flexibilitatea miscarilor. De asemenea, acestea te invata sa ai si o postura corecta, iar exercitiile pilates au puterea de a transforma radical felul in care arata corpul tau, acest lucru simtindu-se si actionand in crearea unui corp tonifiat, cu coapse suple si abdomen plat.

Pe de alta parte, yoga este o adevarata terapie a corpului, mintii si sufletului. Acestea au un impact eficient asupra detoxifierii organismului prin practicarea asanelor si pranayama, relaxeaza, elimina stresul, mareste puterea de concentrare a mintii si armonizeaza intregul organism. In acelasi timp, exercitiile de yoga duc si la restabilirea unei pozitii sanatoase a coloanei vertebrale.

Placa balans/echilibru EverlastAcest disc de 40 cm din plastic dur, rezistent permite miscari la 360 grade cu 10-20 grade balans si mareste stabilitatea bazinului si intareste genunchii si gleznele.
De asemenea, acesta imbunatateste echilibrul si coordonarea miscarilor si vine cu un pachet de ghid de fitness inclus.

Minge gonflabila Everlast


 

Aceasta minge tonifiaza, reliefeaza si intareste abdomenul, mijlocul si picioarele si actioneaza asupra grupelor principale de muschi.
Ea are o pompa cu actiune in ambele sensuri pentru umflare rapida si include un DVD in limba engleza cu ghid de utilizare.

 

Sveltus Flexoring + DVD


Sveltus Blue FlexOring
este un produs unic, nemaipomenit si extrem de inovator. Acesta este brevetat in intreaga lume si este ideal pentru intretinerea musculaturii si pentru lectii de Pilates.
Inelul este foarte flexibil si rezistent, fiind confectionat dintr-un material compozit ce revine la forma initiala dupa utilizare si are 4 forte fara ajustare: usor, mediu, tare, foarte tare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Pilates si yoga: pentru o minte si un corp sanatos, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ