Paste Carbonara

Cele mai bune “Paste Carbonara ” preparate acasa , ingrediente la indemana si rasfat pe masura.

Ingrediente

150 ml  smantana dulce pentru gatit, 150 gr bacon, 300 gr paste, 3 galbenusuri de ou, sare si piper dupa gust, 3 catei de usturoi , 300 gr cascaval.




Mod de Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet + sare si 1 lingurita de ulei.
  • Dupa fierbere, pastele┬á se pun la scurs. Baconul se taie cubulete, se pune intr-o tigaie incinsa si amestecam periodic.
  • Adaugam usturoiul maruntit┬á si┬á mai lasam pe foc 30 secunde.
  • Adaugam pastele , amestecam si dupa 1 minut incidem focul.
  • Amestecam bine : smantana , galbenusurile , sare si pipier dupa gust si cascaval ras .
  • Turnam compozitia peste paste si amestecam.
  • Se servesc imediat , presarate cu cascaval.
Pofta Buna!

Salveaz─â

Salveaz─â

Salveaz─â

Salveaz─â

[Total: 0   Average: 0/5]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

D─â un LIKE pe Facebook