Cele mai bune “Paste Carbonara ” preparate acasa , ingrediente la indemana si rasfat pe masura.
Ingrediente
150 ml smantana dulce pentru gatit, 150 gr bacon, 300 gr paste, 3 galbenusuri de ou, sare si piper dupa gust, 3 catei de usturoi , 300 gr cascaval.
Mod de Preparare
- Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet + sare si 1 lingurita de ulei.
- Dupa fierbere, pastele se pun la scurs. Baconul se taie cubulete, se pune intr-o tigaie incinsa si amestecam periodic.
- Adaugam usturoiul maruntit si mai lasam pe foc 30 secunde.
- Adaugam pastele , amestecam si dupa 1 minut incidem focul.
- Amestecam bine : smantana , galbenusurile , sare si pipier dupa gust si cascaval ras .
- Turnam compozitia peste paste si amestecam.
- Se servesc imediat , presarate cu cascaval.
Pofta Buna!
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează