Una dintre cele mai versatile piese de imbracaminte, pantalonii scurti sunt extreme de usor de asortat atat cand vine vorba de tinute casual, cat si de tinute elegante.
In aceasta vara, se poarta atat modelele elegante din materiale precum dantela, cat si cele mai putin elegante precum pantalonii scurti de jeans.
Noi ti-am pregatit cele mai frumoase modele de pantaloni scurti:

Pantalonii scurti din dantela – Magazine onliune –  Fashion Up –  TinaR
Poarta acest gen de pantaloni scurti la ocazii mai speciale, precum o cina romantica, o plimbare pe malul marii, deoarece sunt foarte girly si boemi si merg de minune intr-o tinuta si o atmosfera romantica.

Pantalonii scurti tip fusta-pantalon
In acest sezon, modelele de pantaloni scurti tip fusta-pantalon au acaparat viziunea designerilor, asa ca achizitioneaza-ti si tu cel putin o pereche de astfel de pantaloni scurti pentru a fi o domnisoara in tendinte!

 

Pantalonii scurti din denim – Produse disponibile pe  3 Suisses – VIP
Probabil ca pantalonii scurti din denim nu se vor demoda niciodata, fapt pentru care acesta este probabil cel mai versatile articol de imbracaminte. Se asorteaza foarte usor la orice si merge in orice combinatie, fie ca e ea eleganta sau casual.

Pantalonii scurti cu dungi– Magazine online Fashion Up TinaR
Imprimeurile grafice au luat si ele amploare si in acest sezon, asa ca nu mai sta pe ganduri si poarta si tu pantalonii scurti in dungi alb-negru sau colorate, deoarece si acest model poate fi unul destul de versatile.

Un articol redactat de Bianca Berchez.
loading…