Ouale de prepelita

Aceste oua au o putere vindecatoare cunoscuta de acum 4000 de ani in urma. Pot trata cu succes anemia, diabetul, hipertensiunea si alte afectiuni.

Ouale de prepelita au un continut echilibrat proteic, vitamino-mineral, enzimatic, astfel readucand organismul la parametrii sai normali.

Se consuma dimineata pe stomacul gol, iar pentru rezultate optime, este necesar sa se bea crude, fara adaos de sare sau zahar. Cu toate acestea, persoanele care nu le suporta administrate astfel, le pot lua cu miere de albine si zeama de lamaie sau cu pulpa de fructe. In majoritatea cazurilor se bea doar galbenusul, dar pentru tratarea ulcerului, de exemplu, este necesara consumarea oualelor intregi, cu tot cu albus. Dupa consumarea oualelor pe stomacul gol, micul dejun va urma abia dupa doua ore si e de preferat ca acesta sa fie alcatuit din mancare rece. Doar in caz de anemii sau boli digestive, micul dejun se poate lua la doar o jumatatea de ora de consumarea oualelor de prepelita. Este necesara renuntarea la cafea si la alcool pe perioada tratamentului, deoarece acestea ii reduc efectele terapeutice la jumatate.

Copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani li se administreaza in fiecare zi cate doua oua, in cadrul unei cure constand in consumul a 60 de oua de prepelita timp de o luna de zile. Pentru copiii intre 4 si 7 ani se recomanda o cura de 20 de zile in cadrul careia se vor administra 60 de oua. O cura de o luna de zile, constand in consumul a 90 de oua, se recomanda copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani si se vor consuma trei oua pe zi. Pentru copiii si adolescentii intre 11 si 15 ani, se recomanda o cura de 120 de oua in 32 de zile. Ouale se vor administra diferit in fiecare zi si anume: in primele 4 zile, cate 3 oua, intre a cincea si a treizecea zi, cate 4 oua zilnic, in ziua 31 se vor consuma 3 oua, iar in ziua 32, 1 ou.

Fotograf: Just2shutter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Ouale de prepelita, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

1 COMENTARIU

  1. Va recomand sa fiti cu mare bagare de seama la copii sub 5 ani, pot aparea alergii puternice chiar si daca ouale sunt proaspete. Mare atentie, mai bine evitati …

LĂSAȚI UN MESAJ