Nuante de vopsea in tendinte

Fie ca vrei sa mergi spre o schimbare subtila sau o transformare socanta, in acest an este permis orice. De la naturalul saten pana la renumitul stil ombre, poti sa optezi pentru orice gen de nuanta cat timp este pe placul tau si se potriveste nuantei tale de piele.

 

 

Ombre

Stilist ombre a luat amploare inca de ceva vreme. Important este sa optezi pentru o nuanta inchisa la radacini si una deschisa la varfuri. Iar daca vrei sa iei exemplul lui Jessica Biel, cu varfurile in nuanta unui blond miere si radacinile castanii, atunci trebuie sa afli ca arata foarte natural, ca si cum ar fi “sarutat de soare”, potrivit pentru zilele toride de vara.

Blond

Nici nuantele de blond nu se lasa mai prejos, deoarece acestea se poarta cat mai aprinse. Opteaza si tu pentru o nuanta precum a lui Claire Dane, o culoare ce adduce un plus de stralucire si clasa.

Saten

Maroul natural este o culoare ce nu s-a demodat si nu se va demoda niciodata. Opteaza si tu pentru aceasta nuanta, care poate lua diferite tonuri precum ciocolata, castana sau pamantiu, usor calda si inocenta.

Roscat

Nuantele de roscat sunt unele provocatoare, care trebuie sa emane clasa, elegant si seductie din partea femeii care o poarta. Debra Messing poarta o nuanta in tendinte, fascinanta.

Brunet

Lucy Liu da o noua infatisare brunetului datorita coafurii, una naturala si inocenta. Chiar daca tiparul parului brunet este lung si drept, asta nu inseamna ca din cand in cand poti opta si pentru alte coafuri. Brunetul este o culoare atractica si evidenta, asa ca vei intoarce toate privirile daca alegi sa iti vopsesti parul in aceasta nuanta.

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto: www.instyle.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Nuante de vopsea in tendinte, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ