Make-up pentru primavara-vara 2011

In ceea ce priveste machiajul, sezonul cald al anului 2011 se caracterizeaza prin prezenta contrastelor. Avantajele oferite in acest caz sunt nenumarate.

Nu numai ca fiecare femeie isi va putea alege machiajul care i se potriveste fara a-si face probleme daca este sau nu in ton cu tendintele, dar femeile jucause, schimbatoare, vor putea opta pentru mai multe tipuri de machiaj in functie de perioada din zi si de starea de spirit. Prin urmare, in materie de machiaj, sezonul cald ofera libertate fara a dezavantaja originalitatea.

Un machiaj natural al ochilor va fi intotdeauna insotit cu succes de un ruj grena, neuitand de gloss. Daca optezi pentru aceasta varianta, machiaza-ti pleoapele in tonuri de maro si caramiziu, luandu-ti apoi libertatea de a te juca pe buze cu culori tari, de la burgundy la grena movuliu. Acest tip de machiaj te va ajuta sa impui un aer de femeie independenta si plina de atitudine.

Daca doresti sa iti asortezi rujul cu rochitele viu colorate care se poarta anul acesta, opteaza pentru culori vibrante, precum roz, corai, portocaliu sau rosu trandafiriu. Respectand acelasi principiu ca si in cazul rujului grena, iti poti machia ochii in culori foarte discrete sau folosind numai mascara. Pentru un machiaj de seara, specialistii recomanda smokey eyes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Make-up pentru primavara-vara 2011, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ