Machiaj spectaculos pentru mirese

Machiajul din ziua nuntii este un pas foarte important pentru finalizarea intregului look. Nu trebuie sa fie un machiaj simplu, ci din contra, unul glamour, fabulous, care sa iti puna in evidenta trasaturile.

Apeleaza la ajutorul unui make-up artist, insa inspira-te din tendintele marilor specialist care au dezvaluit trendurile anului 2013 in materie de machiaj pentru mirese.

 

Cat eyes

Sora De Sibling ne recomanda acest machiaj ideal pentru mirese, inspirit din anii ’60.  Acest aspect superb subliniaza ochii mari si adauga un aer glamour instant. Acest proces nu este foarte usor de realizat, insa daca practicati de cateva ori inainte de ziua cea mare, e posibil ca intr-un final sa realizati un machiaj superb. In caz contrar, un make-up artist va va ajuta neincetat!

 

Sprancene groase

Alfred Angelo ne recomanda sa ne optam pentru o froma a sprancenelor cat mai groasa. Daca aveti sprancenele subtiri, stati fara grija. Cu ajutorul unui creion de buna calitate puteti sa le mentineti forma.

Silver eyes

Acest tip de machiaj face ochii sa para mai mari. In plus, este foarte usor de realizat, prin tamponare cu ajutorului unui fard de pleoape irizat, accentuand in colturile interioare si chiar sub linia genelor de jos.

Buze corai

Un alt trend pentru mirese in acest an este sa va machiati ochii neutru si sa folositi un ruj stralucitor pentru a adauga un plus de culoare buzelor tale. Poti opta si pentru un creion de buze pentru a da senzatia de buze mai mari.

Glitter eyes

Badgley Mischka contrazice vechea zicala care spune ca nu putem purta culoarea atat pe ochi, cat si pe buze, lucru care il dovedeste si acest look superb. Incearca-l si tu pentru a arata spectaculos in ziua nuntii!

 

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Sursa foto:  www.weddingandweddingflowers.co.uk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Machiaj spectaculos pentru mirese, 5.0 out of 5 based on 1 rating

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ